Image Title
Stegte pimientos padrones er gode som snack inden maden eller som her som tilbehør til varme enchiladas.
Ingredienser
250 g kyllingebryst i strimler
1 dl friskost
0.5 dl piskefløde
1 spsk. syltede jalapeños
0.5 stort rødløg, pillet, halveret og finthakket
4 tortillas, hvede eller majs
8 pimientos padrones
0.5 dl syltede salatløg
0.5 ½ dl cremefraiche
0.5 jalapeño, skåret tyndt
koriander til pynt
olivenolie til stegning
salt og peber
Tilberedning
- Steg kyllingestrimlerne gyldne i olivenolie.
- Tilsæt fløde, syltet jalapeño og rødløg. Lad det koge ind.
- Træk gryden af varmen, og rør friskosten i. Smag til med salt og peber.
- Fordel fyldet på fire tortillas. Læg de resterende tortillas oven på fyldet, og steg dem forsigtigt på panden, til de er gyldne på begge sider. Placer dem på tallerkener.
- Steg pimientos padrones, og fordel dem på enchiladas’erne. Garner med syltede salatløg, cremefraiche og jalapeños.