FLAN MED KARAMELSAUCE

FLAN MED KARAMELSAUCE

En cremet budding med karamelsauce på toppen. En perfekt afslutning på en middag.

Ingredienser

0.5 dåse sødet, kondenseret mælk (397 g)
2 dl sødmælk
2.5 æg
0.5 tsk, vaniljepulver
1.5 dl sukker

Tilberedning

  • Hæld kondenseret mælk, sødmælk, æg og vaniljepulver i en skål. 
  • Blend med en stavblender, til massen er ensartet. 
  • Smelt sukkeret forsigtigt, og lad det karamellisere og blive gyldenbrunt. 
  • Fordel det karamelliserede sukker i bunden af en brødform. Lad det køle af. 
  • Hæld æggemassen i. Dæk med aluminiumsfolie, og bag i vandbad i ovnen ved 160 grader i 45 minutter. Tag den ud, og lad den køle af.
  • Skær langs kanterne, og vend retten ud på et fad. Del i mindre stykker.