CF Køkkenet Filter Aftensmad Mellemøsten Mexicansk Tapas Sommer Alle Dessert Forret Frokost Jul Mellemmåltid Morgenmad Påske Middag Vegetarisk Titel Search 125 results ROSADA CON ALIOLI POLLO AZAFRAN PAN CON TOMAT MED ANSJOSER OG REVET MANCHEGO GAMBAS PILPIL CHURROS MED VARM CHOKOLADECREME CALAMARITOS MED FRISKOST, CITRON OG CHORIZO BERBERECHOS CON CREMA SMÅ AUBERGINER MED FYLD AF LAMM, SPIDSKOMMEN OG MANDLER LAMMERYG MED HUMMUS, SOLTØRREDE OLIVEN, PINJEKERNER OG LABNEH KRYDREDE ÆBLER MED PISTACIE OG ROSENVAND KALVESKANK MED YOGHURT, APPELSIN OG KOMMEN HONNINGGLASERET KYLLING MED PERSISKE RIS FALAFEL AF GRØNNE ÆRTER, KIKÆRTER OG HVIDLØG BAGHALI GHATOGH RAGOUT MED HVIDE BØNNER, ÆG OG DILD BABA GANOUSH MED LINSER OG FÅREOST TORTILLASUPPE MED CHILI OG MAJS KRYDREDE GAMBAS MED BLOODY MARY-DRESSING HAVABBORRE MED PICO DE GALLO OG SMØRSTEGT MAJS GUACAMOLE MED SPRØDE TORTILLACHIPS FLAN MED KARAMELSAUCE ENCHILADAS MED KYLLING, PIMIENTOS PADRONES OG JALAPEÑO CHILAQUILES ROJOS KYLLING ADOBO CEVICHE PÅ HAVTASKE, JALAPEÑO, KORIANDER OG LIME CARNITAS MED AVOCADO OG CREMEFRAICHE GRATINEREDE KAMMUSLINGER MED SPINAT, CITRON OG URTER VITELLO TONNATO MED LAGRET PARMESAN, FRITEREDE KAPERS OG HJERTESALAT VARMRØGET MAKREL MED CREMEFRAICHE PÅ RUGBRØD TORTELLINI FYLDT MED SVAMPE OG FRISKOST TATAKI AF KROGMODNET STRIPLOIN MED RØGET MAYONNAISE TARTAR AF RØDDING/FJELDØRRED MED FRITEREDE, NYE KARTOFLER, SYLTET INGEFÆR, SESAM OG SOJAMAYO GRILLET ENTRECÔTE ”TAGLIATA” MED RUCOLA, PINJEKERNER OG TRØFFEL SPÆDE BEDER MED RISTEDE HASSELNØDDER OG BASILIKUMCREME SOMMERKANTARELLER MED KOMPOT AF DILDKOGTE, NYE KARTOFLER OG REVET PEBERRODSSMØR SOLMODNE JORDBÆR, MÆLKEFLØDE OG PRALINÉIS SKAGENTOAST MED PEBERROD, DILD OG SMØRSTEGT SURDEJSBRØD LUN SALAT AF NYE KARTOFLER, SYLTET SENNEP OG VARMRØGET LAKS SALAT NIÇOISE MED TUN, POCHERET ÆG OG NYE KARTOFLER RISTET BRIOCHE MED SALAT AF KREBS OG LAKSEROGN RØSTI MED CREMEFRAICHE, PURLØG OG ANSJOS PATATAS BRAVAS MED SMETANA, TOMAT OG RØGET PAPRIKA LEONARDS KARTOFLER MED LØJROM OG BRUNET SMØREMULSION KRYDDERSILD MED ÆBLE, FRANSK SENNEP OG RUGBRØD CREMET SOMMERSILD MED ØKOLOGISK ÆG OG LAKSEROGN GRILLET NAKKEKAM MED HVIDE ASPARGES OG MYNTE SPYD MED HAKKET KALV, SPIDSKOMMEN OG GRILLET PEBERFRUGT URTEMARINERET LAKS, GRØNNE ASPARGES OG DRESSING MED VESTERHAVSOST GRØNNE BØNNER MED SMØRSAUCE, PERSILLE OG SPRØDT BRØD CREMET CHOKOLADE- OG HINDBÆRMARENGS MED SOMMERBÆR OG LEMON CURD BERLINERE MED RIBS OG VANILJECREME HVIDE ASPARGES MED CITRONEMULSION, RAMSLØG, HASSELNØDDER OG POCHERET ÆG VILDSVINEPØLSE MED KARTOFFELMOS, SALTAGURK, PICKLED SENNEP OG SPRØDE LØGRINGE POUSSINER MED OVNSTEGTE GRØNSAGER, GRILLET FORÅRSLØG, SALVIE OG GRÆSKARKERNER STEGT HJERTESALAT MED GEDEOST, RISTEDE KERNER, SALTMANDLER OG HONNING BUTTERDEJSTARTELETTER MED VESTERHAVSOST OG SPINAT SALAT MED ROSMARINSTEGTE KARTOFLER MED ROSENKÅLSBLOMSTER OG RAMSLØGSVINAIGRETTE GULERODSBOLLER MED KOLDRØGET LAKS, AVOCADO OG FRISKOST FJELDØRRED MED MUSLINGESAUCE, RISTET JORDSKOK, ROSENKÅL OG STJERNEANIS RÅSTEGTE GRØNNE ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØDDER OG KARSEDIP RUGBRØD MED VARMRØGET LAKS, VAGTELÆG, LAKSEROGN OG KARSE RABARBER OG MANDELKAGE MED PISTACIE OG BRUNET SMØR PANNA COTTA PÅ RABARBER MED JORDBÆR BRÆNDENÆLDESUPPE MED STENBIDERROGN OG BAGT ÆG KYLLINGEVINGER ”KOREAN BBQ” MED CHILI, SESAM OG PONZUDIP MAJSKYLLINGEBRYST MED GRILLET FORÅRSLØG, RADISER OG RAMSLØG LAMMEHAKKEBØFFER MED OLIVEN, ASPARGES, ROSMARIN OG AGURKEYOGHURT KYLLINGEGYOZA MED HØVLET PÆRE OG SOJAMAYO GRILLET LAKS MED ÆG, ANSJOS, DILD, PURLØG OG BRUNET SMØR GRILLET AUBERGINE MED RAMSLØG OG KARRYSMØR GNOCCHI MED PECORINO, PARMESAN, SORT PEBER OG GRØNNE ASPARGES GRILLET AVOCADO MED BAGT TOMAT, KORIANDER OG ROSENKÅLSBLOMSTER FRITTATA MED PICO DE GALLO LANGTIDSSTEGT LAMMEKØLLE MED CASSOULET PÅ BØNNER, TOMAT, CHORIZO OG ROSMARIN BAGT CHOKOLADECREME MED SØDE CROUTONER OG VANILJEIS RØRÆG MED RAMSLØG OG GRILLET SURDEJSBRØD BLÅBÆRCLAFOUTIS MED BÆR OG VANILJEIS BRIE MED OVNBAGTE FIGNER SMAGT TIL MED PORTVIN OG VINTERKRYDDERIER MARINEREDE SILD PÅ KAVRING-BRØD MED CREMEFRAICHE, ASPARGESKARTOFLER OG ÆG HONNINGRISTET BUTTERNUT SQUASH MED PEKANNØDDER, REVET OST OG MYNTEYOGHURT KOLDRØGET LAKS MED RIMMET AGURK OG ÆBLE RØDSPÆTTEGRATIN MED SMØRSTEGT SPINAT, DILDGULERØDDER OG SKALDYRSSAUCE KROKETTER MED KYLLING, INGEFÆR OG CHILIDIP LAKS MED SAFRAN SAMT RÅ, REVNE GRØNTSAGER OG DILDMAYONNAISE MAJSKYLLING MED SPIDSKÅL, ROSMARINÆBLER OG ÆBLECREME MASCARPONEMOUSSE MED KANEL, KARDEMOMME, SAFRAN OG INGEFÆRKRYDREDE PÆRER OSSOBUCO MED RISOTTO MILANESE OG GREMOLATA PARISERBØF MED SPEJLÆG, KARAMELLISEREDE LØG, SYLTEDE POLKABEDER OG CHILISAUCE CASARECCE-PASTA MED STILTON, RÅSTEGT BROCCOLI, VALNØDDER OG BASILIKUM BLOMMEBAGT SIDE AF RAPSGRIS MED GRUYÈRE-OST OG SYLTET RØD ENDIVIE POCHERET ÆG MED SPINAT OG HOLLANDAISESAUCE PÅ BRUNET SMØR OG CITRONSAFT POUSETTE MED KARAMELLISEREDE CITRUSFRUGTER, ROSMARIN OG PEKANNØDDER SALTIMBOCCA MED RAGOUT OG STORE, HVIDE BØNNER, FENNIKEL, PALMEKÅL OG BRUNET SALVIESMØR SKINKESTEG MED ROSENKÅL, PERSILLEROD, RISTEDE HASSELNØDDER OG ESTRAGONEMULSION KANTERELSUPPE OG TOAST PÅ SURDEJSBRØD MED SMØRRISTEDE KANTARELLER SURDEJSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG RIMMET AGURK TÆRTE MED KARAMELLISEREDE LØG, ANSJOSER OG LAGRET CHEDDAROST TIMIAN- OG HVIDLØGSBAGTE PORTOBELLOSVAMPE MED DRUER, PERSILLE, BLOMKÅL OG RISTEDE MANDLER VILDTGRYDE MED RODFRUGTER, AGURKESALAT OG ÆBLE SPRØDE RODFRUGTER MED CREMEFRAICHE OG TØRRET DILD TYRKISK YOGHURT MED HONNING OG NØDDER TORSKERYG MED VINTERKÅL, DILD OG SANDEFJORD-SAUCE SALAT MED SOJAMARINERET LAKS WALLENBERGER SCHNITZEL MED URTESMØR KYLLING TORI NO KARA-AGE BAGTE GULERØDDER MED PARMESANCREME ROSMARINÆBLER I SMØRCOLA MED VANILJEIS TATAR MED ESTRAGONCREME, KAPERS, FRITEREDE LØG OG PARMESAN MILKSHAKE MED HINDBÆR OG LAKRIDS MAC & CHEESE MED TOMAT, ZUCCHINI OG LAGRET OST RISONIRISOTTO MED SALSICCIA, TOMAT OG BASILIKUM FISKE- OG MUSLINGEGRYDE CREMEFRAICHE MED DILD, PURLØG OG LAKSEROGN SPRØDE OVERLÅR FRA MAJSKYLLING LINGUINI MED TOMATSAUCE OMELET MED AVOCADO, RØDLØG OG PERSILLE SNICKERS-VANILJEIS BUCATINI ”SCAMPI AL LIMONE” HAKKEBØF AF DYREKØD RÅSTEGT BROCCOLI MED CÆSARDRESSING JORDSKOKSUPPE MED FLØDEOST OG RÅ, REVNE GRØNTSAGER FLADBRØD MED DANBO-OST GROVBOLLE MED FLØDEOST SMØRRISTEDE SVAMPE PÅ LEVAIN-BRØD GRATINERET TORSK MED KARTOFFELKOMPOT