BAGT CHOKOLADECREME MED SØDE CROUTONER OG VANILJEIS
En dessertdrøm for alle chokoladeelskere.
Ingredienser
75 g mælkechokolade
25 g mørk chokolade
75 g piskefløde
25 g mælk
0.5 æg
0.5 sød bolle, for eksempel tebolle eller doughnut
flormelis til at pudre croutonerne med
Tilberedning
- Bring fløde og mælk i kog.
- Hak chokoladen fint, og hæld den i en skål. Hæld den varme mælkeblanding over, og pisk blandingen glat. Slå ægget ud i skålen, og pisk igen til en glat konsistens.
- Hæld blandingen op i ovnfaste portionsskåle, og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 10 minutter, til cremen har sat sig. Afkøl.
- Bræk den søde bolle i mindre stykker. Vend dem med flormelis, og sæt dem i ovnen ved 170 grader, til stykkerne begynder at få farve. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Server chokoladecremen, når den er kold. Garner med de søde croutoner, og server med vaniljeis.