BUCATINI ”SCAMPI AL LIMONE”
En frisk og lækker rejepastaret fra Italien.
Ingredienser
160 g bucatini-pasta
8 pillede, friskfangede rejer
50 g babyspinat
0.5 fed hvidløg, pillet og skåret i tynde skiver
1 dl piskefløde
0.5 dl revet parmesanost
1 æggeblommer
0.5 citron, revet skal og saft
½ tyndt snittet zucchini
salt og peber
Tilberedning
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld pastaen i en si, og skyl den med koldt vand.
- Svits hvidløget i olivenolie i en gryde. Tilsæt babyspinat, og svits blandingen i et par minutter.
- Hæld fløde og parmesanost i, og lad retten koge, til osten er smeltet.
- Kom pastaen i, og lad den koge i et par sekunder. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber. Tilsæt æggeblommerne, og fjern straks gryden fra varmen.