Image Title
Træt af almindelige røræg? Så brug æggene til denne mexicanske salsaret i stedet.
Ingredienser
4 æg
4 dl tortillachips
2 guajillochilier, udblødt i varmt vatten i 30 min, udkernede
2 stilktomater, skåret i mindre stykker
½ løg, pillet og finthakket
0.5 fed hvidløg, pillet
2.5 dl vand
50 g fetaost
1 avocado, uden skal og sten og skåret i mindre stykker
2 spsk. majs
strimlet koriander til pynt
salt og peber
Tilberedning
- Lav salsaen: Læg chili, tomater, løg og hvidløg i en gryde. Hæld vand ved, og bring det i kog. Kog ved svag varme i 15 minutter. Når chili og grønsager er bløde, blendes de til en glat puré. Smag til med salt og peber, og lad det koge 5 minutter mere. Stil til side.
- Steg æggene. Krydr med salt og peber.
- Bland salsaen med tortillachipsene. Bland godt, og fordel på tallerkener.
- Fordel æggene på tallerkener, toppet med fetaost i mindre stykker. Fordel majs og avocado på toppen. Drys koriander over. Server med cremefraiche.