CREMET SOMMERSILD MED ØKOLOGISK ÆG OG LAKSEROGN
Start dagen med en sildemad og sommerurter.
Ingredienser
1 økologiske æg, kogt i 6 minutter
2 matjesfileter, skyllede, tørrede og skåret i stykker på 1 cm
0.5 dl yoghurt
0.5 dl mayonnaise
1 tsk. mild sennep
1 spsk. finskåret purløg
0.5 spsk. finskåret dild
1 spsk. finhakket rødløg
1 tsk. lakserogn
0.5 spsk. sukker
lakserogn til pynt
rødløgsringe til pynt
citronsaft efter smag
salt og peber
Tilberedning
- Bland yoghurt, mayonnaise, sennep, purløg, dild, rødløg, lakserogn og sukker. Rør godt rundt, og smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt matjessilden, og vend forsigtigt rundt.
- Pil og del æggene i halve. Placer på en tallerken, og pynt med lakserogn og rødløg. Server med rugbrød.