GRILLET AUBERGINE MED RAMSLØG OG KARRYSMØR
Inviter til en kraftig grønsagsret med kryddersmør.
Ingredienser
0.5 aubergine, skåret i tynde skiver
0.5 squash, skåret i tynde skiver
3 stilktomater, skåret i tynde skiver
10 kalamataoliven med sten
8 ramsløgsblade
2 kviste salvie
0.5 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
olivenolie til grillning
salt og peber
KARRYSMØR
2 spsk. blødt smør
1 tsk. karry, ristet af i en tør gryde
3 dråber Tabasco
0.5 tsk. citronsaft
salt og peber
Tilberedning
- Grill aubergine, squash og tomat ved høj varme på en grillpande. Krydr med salt og peber.
- Læg de grillede grønsager taglagt i en cirkel i en ovnfast form. Lav 4 stk.
- Pisk smør, karry, Tabasco og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber.
- Opvarm olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløgene, og steg, til de er gyldne. Tilsæt ramsløg og salvie, og vend rundt i 10 sekunder. Lad blandingen køle af på et stykke køkkenrulle.
- Varm grønsagscirklerne i ovnen ved 175 grader i nogle minutter. Server med karrysmør, oliven, ramsløg, salvie og hvidløg