KRYDDERSILD MED ÆBLE, FRANSK SENNEP OG RUGBRØD
Nem og sommerlig morgenmad til sildeelskeren.
Ingredienser
2 fileter af kryddersild
2 skiver rugbrød
0.5 Granny Smith-æble skåret i små tern
1 spsk. kapers, godt afdryppet
1 radiser i tynde skiver
2 tsk. dijonsennep
0.5 dl pisket cremefraiche, i sprøjtepose
1 syltede rødløg
smør til brødet
dild til pynt
karse til garnering
Tilberedning
- Skær kryddersild og brødet til, så de har samme størrelse. Smør brødet, og læg kryddersilden på. Fordel på tallerkener.
- Læg en tsk. dijonsennep på hver tallerken. Sprøjt 3-4 dutter cremefraiche på hver tallerken. Fordel æbletern, kapers og høvlede radiser jævnt på kryddersilden. Pynt med syltet løg, dild og karse.