KRYDREDE GAMBAS MED BLOODY MARY-DRESSING

KRYDREDE GAMBAS MED BLOODY MARY-DRESSING

Du genkender måske Bloody Mary fra den klassiske, blodrøde drink med tomat og selleri. Her bruger vi den i stedet som sauce til chilikrydrede rejer.

Ingredienser

8 kæmperejer, pillede og kogte
1 dl agurk, skrællet, udkernet og skåret i små tern
0.5 rødløg, pillet, halveret og finthakket
1 blommetomater, udkernede og skåret i tern
1 jalapeños, udkernede og skåret i små tern
0.5 dl koriander, fintskåret
0.5 spsk. limesaft
1 avocado uden skræl og kerner, skåret i skiver

BLOODY MARY-DRESSING

0.5 dl ketchup
1 dl færdig Bloody Mary-mix (fås i velassorterede fødevarebutikker)
1 spsk. limesaft
0.5 tsk. salt

Tilberedning

  • Bland rejer, agurk, rødløg, blommetomat, jalapeño, koriander og limesaft. Lad det marinere i 10 minutter i køleskabet.
  • Bland alle ingredienser til Bloody Mary-dressingen. 
  • Fordel på tallerkener, og server med avocado.