KRYDREDE GAMBAS MED BLOODY MARY-DRESSING
Du genkender måske Bloody Mary fra den klassiske, blodrøde drink med tomat og selleri. Her bruger vi den i stedet som sauce til chilikrydrede rejer.
Ingredienser
8 kæmperejer, pillede og kogte
1 dl agurk, skrællet, udkernet og skåret i små tern
0.5 rødløg, pillet, halveret og finthakket
1 blommetomater, udkernede og skåret i tern
1 jalapeños, udkernede og skåret i små tern
0.5 dl koriander, fintskåret
0.5 spsk. limesaft
1 avocado uden skræl og kerner, skåret i skiver
BLOODY MARY-DRESSING
0.5 dl ketchup
1 dl færdig Bloody Mary-mix (fås i velassorterede fødevarebutikker)
1 spsk. limesaft
0.5 tsk. salt
Tilberedning
- Bland rejer, agurk, rødløg, blommetomat, jalapeño, koriander og limesaft. Lad det marinere i 10 minutter i køleskabet.
- Bland alle ingredienser til Bloody Mary-dressingen.
- Fordel på tallerkener, og server med avocado.