KYLLING TORI NO KARA-AGE
Japansk friteret kylling.
Ingredienser
300 g kyllingebryst, skåret i 1 cm tykke stykker
1.5 spsk. japansk soja
0.5 spsk. revet ingefær
0.5 spsk. ristede sesamfrø
kartoffelmel til panering
koriander til at pynte med
rapsolie til fritering
salt og peber
CHILIMAYONNAISE
0.5 dl mayonnaise
0.5 spsk. sriracha-sauce
Salt
RÅ, REVNE GRØNTSAGER
0.5 lille gulerod
0.5 stykke broccoli
0.5 stykke bladselleri
1 tsk. sesamolie
0.5 tsk. risvineddike
Tilberedning
- Kom kyllingestykkerne i en skål, og gnid dem ind i soja og ingefær. Lad dem marinere et godt stykke tid, gerne natten over.
- Panér kyllingestykkerne i kartoffelmel, og fritér dem i rapsolie.
- Bland mayonnaise med sriracha-sauce, og smag til med salt.
- Snit grøntsagerne tyndt, og gnid dem ind i sesamolie og risvineddike.
- Anret kyllingen, og top med chilimayonnaise. Pynt med de revne grøntsager og koriander.
TIP: Ønsker du en lidt mere fyldig ret, kan den serveres med ris til.