KYLLINGEGYOZA MED HØVLET PÆRE OG SOJAMAYO

KYLLINGEGYOZA MED HØVLET PÆRE OG SOJAMAYO

Cremede dumplings får selskab af frisk pære.  

Ingredienser

12 stk. gyoza (japanske dumplings) med kylling
0.5 dl kyllingebouillon
0.5 spsk. hoisinsauce
0.5 tsk. limejuice
0.5 ½ dl piskefløde
0.5 pære, tyndt høvlet
rapsolie til stegning
salt og peber

SOJAMAYO

2 spsk. mayonnaise
0.5 spsk. soja

Tilberedning

  • Pisk mayonnaise og soja sammen i en skål. Fyld sojamayonnaisen i en sprøjtepose, og læg den i køleskabet.  
  • Steg gyozaerne gyldenbrune på alle sider ved ret høj varme. Læg dem på en tallerken, og stil dem til side.  
  • Bland kyllingebouillon, hoisinsauce, limejuice og piskefløde, og kog det ned til 1 dl. Tilsæt de stegte gyozaer, og vend dem rundt i saucen. Smag til med salt og peber.  
  • Fordel på tallerkener. Garner med høvlet pære, og sprøjt små toppe af sojamayo på tallerkenerne.