PAN CON TOMAT MED ANSJOSER OG REVET MANCHEGO

PAN CON TOMAT MED ANSJOSER OG REVET MANCHEGO

Hvidløgsbrød med salt og fylde fra ansjoser og manchego er en perfekt tapasret.

Ingredienser

1 skiver surdejsbrød
1 cocktailtomater
0.5 fed hvidløg, pillet
4 ansjosfileter (sardelfileter af god kvalitet fra Spanien eller Portugal)
0.5 stykke manchego til rivning
10 rucolablade
0.5 tsk. olivenolie
½ tsk. citronsaft
olivenolie til stegning
salt og peber

Tilberedning

  • Steg brødskiverne gyldne i olivenolie. Gnid dem med overskårne hvidløg. 
  • Skær tomaterne i halve, og gnid dem på brødskiverne. 
  • Mariner rucolaen i olivenolie og citron. Krydr med salt og peber. 
  • Fordel rucolaen på brødskiverne, og del hver brødskive i fire dele. 
  • Fordel ansjoserne, og riv manchego over.