PAN CON TOMAT MED ANSJOSER OG REVET MANCHEGO
Hvidløgsbrød med salt og fylde fra ansjoser og manchego er en perfekt tapasret.
Ingredienser
1 skiver surdejsbrød
1 cocktailtomater
0.5 fed hvidløg, pillet
4 ansjosfileter (sardelfileter af god kvalitet fra Spanien eller Portugal)
0.5 stykke manchego til rivning
10 rucolablade
0.5 tsk. olivenolie
½ tsk. citronsaft
olivenolie til stegning
salt og peber
Tilberedning
- Steg brødskiverne gyldne i olivenolie. Gnid dem med overskårne hvidløg.
- Skær tomaterne i halve, og gnid dem på brødskiverne.
- Mariner rucolaen i olivenolie og citron. Krydr med salt og peber.
- Fordel rucolaen på brødskiverne, og del hver brødskive i fire dele.
- Fordel ansjoserne, og riv manchego over.