Image Title
Alene navnet får munden til at løbe i vand.
Ingredienser
3½ dl piskefløde
0.5 dl sukker
½ dl citronsaft
½ dl ristede, hakkede pekannødder
KARAMELLISEREDE CITRUSFRUGTER
1 dl pomelo, skrællet og skåret i mindre stykker
0.5 blodgrape, skrællet og skåret i fileter
0.5 dl sukker
0.5 dl vand
0.5 rosmarinkvist
Tilberedning
- Giv fløde og sukker et opkog. Lad massen køle lidt af. Tilsæt citronsaften, og rør. Hældes i dybe tallerkener. Sættes på køl i et par timer.
- Smelt sukkeret i en gryde, og lad det blive gyldenbrunt. Tilsæt vand og rosmarin. Koges til karamelkonsistens. Vend citrusfrugterne i. Køles af.
- Fordel citrusfrugterne hen over pousetten, og pynt med ristede pekannødder.