RÅSTEGT BROCCOLI MED CÆSARDRESSING
En sprød, varm salat, spækket med jern og vitaminer.
Ingredienser
1 mellemstore broccoli, skåret i mindre stykker
1 spsk. ristede solsikkekerner
1 spsk. ristede græskarkerner
2 radiser
olivenolie
salt og peber
CÆSARDRESSING
1 æggeblommer
0.5 spsk. vand
0.5 sardin
0.5 tsk. dijonsennep
0.5 spsk. kapers
0.5 dl revet parmesanost
1.5 dl rapsolie
peber
Tilberedning
- Hæld æggeblommer, vand, sardin, dijonsennep og kapers i en blender. Blend til en jævn konsistens.
- Tilsæt parmesanost, og blend i yderligere et par minutter. Tilsæt rapsolie i en tynd stråle. Smag til med peber. Sættes til side.
- Varm en stegepande, og hæld lidt olivenolie på. Svits broccolien, og krydr med salt og peber.
- Vend broccolien med cæsardressingen. Anret grøntsagerne, og riv radiserne hen over. Drys de ristede kerner på, og riv til sidst lidt parmesanost hen over retten.