Image Title
Salten fra fisk og kapers går perfekt i spænd med nye kartofler i denne sommerfrokost.
Ingredienser
100 g nye kartofler, vaskede
100 g godt afdryppet tun i olie af den bedste kvalitet
2 stk. æg, pocherede
50 g haricots verts
10 kalamataoliven med sten
1 spsk. kapers
6 sardeller eller ansjoser af bedste kvalitet
0.5 bøftomat, skåret i tynde skiver
0.5 lille rødløg, pillet og skåret i tynde skiver
4 blade frisésalat, skyllet
2 blade romainesalat, skyllet
2 blade lollo rosso (rødbladet salat), skyllet
olivenolie
hvidvinseddike
salt og peber
Tilberedning
- Kog kartoflerne møre i saltet vand. Hæld vandet fra, og stil til side.
- Kog haricots verts møre i saltet vand. Køl af.
- Fordel frisésalat, romainesalat og lollo rosso på fire tallerkener. Fordel kartofler, haricots verts, oliven, kapers, rødløg og bøftomat ovenpå.
- Dryp med olivenolie og vineddike. Krydr med salt og peber. Vend forsigtigt rundt.
- Top med tunfisk, pocheret æg og sardeller.