Image Title
Perfekt som frokost og til madpakken.
Ingredienser
0.5 pk. tærtedej, usødet
2 kepaløg
1.5 spsk. hvidvinseddike
½ spsk. honning
1 spsk. smør
3 ansjoser
100 g revet cheddarost
0.5 æg
0.5 dl piskefløde
0.5 spsk. friskhakket timian
salt og peber
Tilberedning
- Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Kom dem i en gryde sammen med hvidvinseddike, honning, timian og smør. Steges ved middelvarme, til løgene er bløde, væsken er kogt ind, og løgene er gyldenbrune. Smag til med salt og peber.
- Pisk æg og piskefløde til en jævn konsistens. Bland løg og revet ost i.
- Beklæd en tærteform med tærtedejen. Skær kanterne til. Hæld løg og ostemasse i formen. Kom ansjoserne på, og bag tærten i ovnen ved 160 grader i 30 minutter, til den er gyldenbrun.