TATAR MED ESTRAGONCREME, KAPERS, FRITEREDE LØG OG PARMESAN

TATAR MED ESTRAGONCREME, KAPERS, FRITEREDE LØG OG PARMESAN

Til kødelskeren, med et krydret twist. 

Ingredienser

250 g okseinderlår
1 spsk. god olivenolie
0.5 tsk. dijonsennep
2 spsk. ristede løg
1½ spsk. kapers
0.5 dl revet parmesanost
vårsalat til at pynte med
karse til at pynte med
salt og peber

ESTRAGONCREME

0.5 dl mayonnaise
1 spsk. finthakket estragon
½ tsk. citronsaft
salt og peber

Tilberedning

  • Kom okseinderlåret i fryseren. Når det er næsten frosset, skæres det i bittesmå tern. Læg kødet til optøning i en skål. Tilsæt olivenolie og dijonsennep, og smag til med salt og peber.    
  • Rør mayonnaisen sammen med estragon og citronsaft. Krydr med salt og peber.   
  • Bred estragoncremen ud i bunden af tallerkenen. Fordel tataren hen over cremen.   
  • Pynt med ristede løg, kapers, vårsalat og karse, og drys til sidst parmesanosten hen over.