Image Title
Hverdagsluksus eller weekendmiddag.
Ingredienser
300 g torskeryg med skind
½ spidskål
½ vinterkål
4 rosenkål
4 aspargesbroccoli
0.5 spsk. citronsaft
olivenolie
dild
salt og peber
SANDEFJORD-SAUCE
0.5 dl piskefløde
0.5 dl cremefraiche
1 spsk. smør
salt og peber
Tilberedning
- Kog piskefløde og cremefraiche sammen til Sandefjord-saucen. Når saucen er jævn, blandes smørret i. Smag til med salt og peber. Sættes til side.
- Del torskeryggen i 8 stykker. Læg stykkerne i et ildfast fad, og gnid dem forsigtigt med olivenolie. Drys lidt salt på. Bages i ovnen ved 120 grader, til de opnår en kernetemperatur på 45 grader.
- Snit spidskål og hjertesalat i mindre stykker, og steg dem gyldenbrune i olivenolie. Hæld citronsaften hen over, og krydr med salt og peber.
- Giv vandet et opkog. Husk at tilsætte salt. Kog rosenkål og aspargesbroccoli i 3 minutter eller til de er møre.
- Varm Sandefjord-saucen, og pynt retten med et par dildkviste.